2A Entreprenad söker Konstruktör

Har du önskan om att komma in i projekten i tidigt skede och ha möjligheten att påverka utformningen? Vill du arbeta verksamhetsnära i en central roll? Trivs du i en platt organisation? Då kan det vara dig vi söker!

2A Entreprenad söker nu en erfaren konstruktör. Du kommer tillsammans med ditt team delta i projekteringsfasens alla skeden, från markförvärv fram till färdiga bygghandlingar.

Om Bolaget:
2A Entreprenad är totalentreprenör inom bygg och fastighet med kompetens i alla led. Idag är vi 35 medarbetare med kontor i Bromma och är en del av ALM Equity koncernen.
ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades 2006. Inom koncernen finns branschens alla ben. Fastighetsutveckling, byggledning, förvaltning, finansiering och digital kommunikation. Bredden gör ALM Equity till en stabil aktör som kan anpassa sitt utbud efter marknadens efterfrågan och behov.

Rollen:
I rollen har du nära samarbete med bolagets arbetschefer, arkitekter, projekteringsledare med flera och bistår dem aktivt med kunskap/erfarenhet i projektens alla faser från tillträde till avslutshantering.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

– Granska & vägleda utformningsarbetet i tidiga skeden
– Säkerställa konstruktion och bärighet, dimensionering och omfattning av t.ex. pelare mm.
– Göra lastnedräkningar
– Utforma detaljlösningar
– Ta fram detaljer och sektioner för förfrågan
– Arbeta fram underlag för och genomföra samgranskning.
– Delta i arbetet med att ta fram handlingar till bygglovsprojekteringen.
– Delta i arbetet med att ta fram handlingar till bygghandlingsprojekteringen.
– Projektering i programmet Revit

Din Profil:
Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av kvalificerat konstruktörsarbete.
Du är bekväm med byggandets alla faser och skeden och kan styra konstruktionen indikativt i rätt riktning innan detaljprojektering. Rollen innebär både övergripande ansvar och detaljprojektering.

Du trivs att arbeta självständigt i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och har lätt att ta in och analysera information. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter, interna och externa, är du kommunikativ och social och ser möten med olika typer av människor som en naturlig sak.

Som person är du driven och resultatinriktad, affärsmässig, analytisk och noggrann och tilltalas av gruppdynamik.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst i en dynamisk miljö med engagerade medarbetare i ett snabbväxande företag. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper

Välkommen med din ansökan senast den 30/6, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan sker via mail till andreas.eriksson@2aentreprenad.se

Vid frågor kontakta Andreas Eriksson, 076-543 03 44

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till andreas.eriksson@2aentreprenad.se, märk ämnesraden med ”Ansökan Konstruktör”.