Vi söker en slipad Arbetsledare

Är du intresserad av tjänsten som Arbetsledare i ett expansivt företag. Vill du arbeta med att bygga bostäder i ett framgångsrikt och kompetent bolag där fokus ligger på att skapa ett positivt arbetsklimat och leverera en bra slutprodukt.  Trivs du med att ta ansvar och när det är nära till besluten då är du rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning:
Som arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp produktionen i samarbete med utsedd platschef. I rollen ingår bland annat planering, styrning och samordning av underentreprenörer och leverantörer. Bevakning av produktionen med avseende på tidplan och logistik. Arbetsberedningar och daglig beredning med underentreprenörer inom tilldelat ansvarsområde.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en civil eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område eller lång erfarenhet av branschen från praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom bostadsproduktion.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är ansvarstagande och lösningsorienterad, du trivs att jobba tillsammans med andra men har inte problem med att arbeta självständigt. Som Arbetsledare ska du kunna leda, planera och driva projektet framåt på ett strukturerat och ansvarstagande sätt. Arbetet innehåller mycket problemlösning (även tekniska) och innebär kontakt och samarbete med många olika människor vilket ställer krav på social förmåga, stresstålighet och eget initiativ.

Om oss:
2A Entreprenad är en totalentreprenör inom bygg och fastighet med kompetenser i alla led.
Vi är ca 50 medarbetare med kontor i centrala Sundbyberg med projekt inom hela Stockholmsområdet. Vår vision är att med ett djupt engagemang, kreativt nytänkande och bred kompetens utgöra drivkraften i våra kunders projekt. Då varje projekt är unikt anpassar vi arbetsformen efter varje enskilt projekts förutsättningar. Utifrån beställarens visioner och krav säkerställer vi att projektet håller sig inom fastställda ramar vad gäller såväl ekonomi, tid och kvalitét.
2A Entreprenad är en del av ALM Equity koncernen.

Vi erbjuder:
2A Entreprenad erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en prestigelös och affärsdriven kultur. Vi värnar vår personal och arbetar kontinuerligt för att skapa trivsel inom organisationen.

Ansökan:
För att söka tjänsten mejla CV och personligt brev till Jobb@2aentreprenad.se. Märk ansökan med ” titel på tjänsten” Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För mer information om tjänsten mejla din fråga till ovanstående mejladress.