Partners

 

Våra uppdrag täcker det mesta från enskilda fastigheter till projekt- och stadsdelsutveckling – för ledande fastighetsutvecklare och entreprenörer.

Vi på 2A har lång erfarenhet av branschen, både som entreprenörer och beställare. Nedan är några av våra viktigaste samarbetspartners.

ALM Bostad

ALM Bostad driver projekt inom bostadsutveckling primärt i Stor-Stockholm. Fokus ligger på stark konceptualisering mot målgrupp med närhet till kommunikationer.

ALM_Bostad_Logotyp_Liten_RGB

Småa

Småa driver bostadsutveckling med fokus på villor, par-, kedje- och radhus. De är verksamma inom Stor-Stockholm, Mälardalen och Uppsala.

SMAA_Logotyp_RGB

Svenska Nyttobostäder

Svenska Nyttobostäder utvecklar förvaltningsfastigheter. De hyr ut och förvaltar lägenheter till olika företag inom Stor-Stockholm med fokus på små, yteffektiva lägenheter med direkt närhet till service och kommunikationer. De hyr även ut lokaler till olika affärsverksamheter.

Svenska_Nyttobostader_Logotyp_liten_RGB

Smarta Hyresbostäder

Smarta Hyresbostäder driver utveckling av förvaltningsfastigheter i Stor-Stockholm. De hyr ut och förvaltar kvadratsmarta lägenheter med närhet till kommunikationer och service till privatpersoner.

Smarta_Hyresbostader_Logotyp_Liten_RGB