AG Silverdal, Sollentuna

Radhus / Parhus / Lägenheter

  • ProjektAG Silverdal
  • OrtSollentuna
  • UppdragTotalentreprenad
  • BeställareALM Equity
  • Antal bostäder200

Vårt uppdrag

  • Koncept till bygglov
  • Upphandlingsstöd TE
  • Byggledning

Unika bostäder i natursköna silverdal

Området kommer innefatta bostäder i rad- och kedjehus, friliggande villor samt bostäder i befintliga ladugårdsbyggnader. Projektet är uppdelat i fyra etapper med planerad säljstart för etapp 1 – Kv. Munderingen i maj 2015.

Läs mer om etapp 1 – Kv. Munderingen på http://www.almequity.se/projekt/kv-munderingen/

Samtliga etapper utformas för att på bästa sätt komplettera och framhäva områdets gedigna atmosfär. Vi skapar moderna, nutida byggnader med inspiration från de intilliggande ladugårdsbyggnaderna. Väldisponerade bostäder i varierande storlekar och planlösningar som andas kvalitet och exklusivitet med genomtänkta såväl material- som färgval. Interiört skapar vi en lugn och harmonisk miljö med en påkostad känsla och smakfulla detaljer.

silverdal4

Nära till allt

I Silverdal bor du med direkt närhet till sköna naturupplevelser och Edsvikens vatten. Trots det naturnära läget är det endast 10 minuters bilfärd in till Stockholms city, vilket har lockat många till denna moderna trädgårdsstad. Via E4:an tar det endast 25 minuter till Arlanda. Pendeltågstation finns i intilliggande Helenelund där tåget tar dig in till city och även direkt, utan tågbyte till Arlanda och Uppsala. Ifrån Silverdal avgår flera busslinjer till både Sollentuna Centrum och Stockholms innerstad. Bussarna går i princip dygnet runt och som intensivast en gång i kvarten.

Alldeles intill vilar vackra Edsviken, en vik som mynnar ut i Östersjön. En oslagbar plats för bad under sommaren och skridskoåkning om vintern. Edsvikens strandpromenad fortsätter åt ena hållet hela vägen in till Edsbergs slott, och åt andra hållet kommer man efter ungefär en kvarts promenad till Ulriksdals Slott med slottsträdgård och trädgårdscafé.

För den shoppingsugne finns det flera köpcentrum att välja på, t.ex. Sollentuna Centrum, Stinsen i Häggvik och Kista Galleria. Silverdal har ett bra lokalt serviceutbud med bland annat närlivs, frisör, gym, restauranger samt gott om förskolor och skolor i anslutning till området.

På cykelavstånd ligger även Kista, ett av världens främsta ICT-kluster. Här har flera stora företag kontor och området är under ständig utveckling.

silverdal1
Silverdal_Entre
Silverdal_Terrass
Silverdal_Hustyp3_Vdrum
Silverdal_Hustyp3_kok_lounge
Silverdal_badrum
Silverdal_Hustyp2_kok
silverdal3
silverdal2